ANKARA / ETİMESGUT - Çanakkale Şehitleri Ortaokulu

Öğretmenimiz Nazmiye AYGÜL'ün E-Twinning Projesi

21-02-2024

Okulumuz öğretmenlerinden Nazmiye Aygül katıldığı eTwinning projesi ile öğrencilerinde ; ruh sağlığını ve duygusal iyilik hâlini geliştirmeye odaklanarak, yaşamlarının farklı alanlarında mutluluk, memnuniyet ve başarıyı artırmaktır. Bu proje kapsamında, bireylerin stresle başa çıkma becerilerini, duygusal zekalarını, empati yeteneklerini ve pozitif düşünme alışkanlıklarını geliştirmeleri hedeflemiştir.

Projenin amaçları arasında aşağıdaki amaçlarda yer almaktadır;

Duygusal Farkındalık: Katılımcıların duygularını tanıma, ifade etme ve yönetme becerilerini artırmak.

Stres Yönetimi: Stresle başa çıkma stratejilerini öğretmek ve uygulamak.

Empati ve İletişim Becerileri: Empati kurma ve etkili iletişim becerilerini geliştirmek.

Olumlu Düşünme Alışkanlıkları: Olumlu düşünme alışkanlıklarını teşvik etmek ve negatif düşünce kalıplarını değiştirmek.

Toplumsal Destek: Toplumsal destek ağlarını güçlendirmek ve sosyal bağları artırmak.

Kişisel Gelişim: Bireylerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve potansiyellerini daha iyi kullanmalarını desteklemek.

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 13:58 - Görüntülenme: 87